Ρ. Φεραίου160 &175, 56626, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Ελληνικά
συστήματα προστασίας περιβάλλοντος

Είστε εδώ

Υπηρεσίες

Η Εταιρεία ΠΡΟΣΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει υπηρεσίες στον τομέα της επεξεργασίας μολυσμένων υδάτων, διαχείρισης ρύπων, εξοικονόμισης υδάτινων πόρων και Προστασίας Περιβάλλοντος:

  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα διαχείρισης υγρών και στερεών ρύπων
  • Ειδικές μελέτες και εφαρμογές
  • Σχεδιασμός μεθόδων εξυγίανσης
  • Συμβουλές σε θέματα συντήρησης και καθαρισμού εγκαταστάσεων
  • Σχεδιασμός προϊόντων
  • Τεχνικές οδηγίες

Η ΠΡΟΣΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. δίνει λύσεις σε μικρές αυτόνομες κατοικίες μέχρι και σε μεγάλες βιομηχανίες ή και εργολαβικές Εταιρείες.

Προσφέρει επίσης τεχνικές συμβουλές σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου. Στα πλαίσια των δράσεών της συνεργάζεται με την Μελετητική Εταιρεία ΥΔΡΑΚΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Α.Ε. για όλα τα θέματα υδρολογίας και περιβάλλοντος.

Σχεδιασμός προϊόντος

Η δραστηριότητα της PROSPER HELLAS S.A. είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμιση των υδάτινων πόρων.

Σχεδιασμός προϊόντος

Με βάση τις τελευταίες θεωρίες και διεθνείς εμπειρίες, η Εταιρεία μελετάει και συνθέτει τα κατάλληλα προϊόντα και συσκευές, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ρύπων, στα θέματα ειδικότητάς της:

Συμβουλές συντήρησης εγκαταστάσεων

Η Εταιρεία συντάσσει και παρακολουθεί υπεύθυνα την υλοποίηση ειδικών προγραμμάτων συντήρησης σε ειδικές περιπτώσεις, που απαιτείται επιστημονική μεθόδευση, καταγραφή και διορθωτικές επεμβάσεις, για την επίτευξη ενός ικ

Τεχνικές οδηγίες και συμβουλές

Καθοδήγηση των πελατών κατά ορθολογικό τρόπο προς τη σωστή λήψη αποφάσεων σε θέματα που τους απασχολούν και σχετίζονται με την απόφαση για την προμήθεια ενός σχετικού προϊόντος ή την ορθή λειτουργία του.

Μας εμπιστεύτηκαν

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία PROSPER HELLAS S.A. παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα διαχείρισης και εξυγίανσης μολυσμένων υδάτων, βλαβερών για το φυσικό περιβάλλον, στηρίζοντας την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων. Ο σκοπός της εταιρείας είναι ο καθαρισμός των υδάτων από ρύπους και χημικές ουσίες, που παρασύρονται με τα όμβρια ή βρίσκονται σε βιομηχανικά ή οικιακά απόνερα.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση. Στόχος της εταιρίας μας, είναι η προστασία ευαίσθητων περιβαλλοντικά περιοχών από τις εισρέουσες τοξικές ουσίες, με γνώμονα πάντοτε τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές Νόρμες.

Επικοινωνία

Prosper Hellas Α.Ε.

Ρ. Φεραίου 160 & 175, Συκιές,
Θεσσαλονίκη, 56626

2310.639.539

2310.639.407

Επικοινωνία

www.prosperhellas.gr

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Δ. Ράλλη 45, 15124, Μαρούσι, Αθήνα

210.614.2864